Chessity voor thuis

Gamend leren, serieus leuk!

Als je mee mag doen aan de Chessity Nationale Pupillendag, kun je al goed schaken! Maar wil je graag nóg beter worden of extra oefenen voor het toernooi? Dan is Chessity echt iets voor jou.

Misschien ken je Chessity al wel van de schaaklessen op school of bij je schaakvereniging. Met dit online programma leer je spelenderwijs hoe je slimme zetten kunt bedenken waarmee je partijen wint. Je kunt leuke lesjes doen en spannende games spelen. Het progamma geeft je tips en helpt je om de zetten en schaaktrucs te begrijpen. Het is dus net alsof je thuis je eigen schaakleraar hebt!

Van beginner tot grootmeester

Chessity biedt een complete online schaakmethode met meer dan 200 gemakkelijk te volgen lessen. Dankzij ontdekkend leren en game-elementen leer je met Chessity op een makkelijke en leuke manier beter schaken. Je krijgt de aanwijzingen en hulp die jij nodig hebt, met directe feedback en duidelijke uitleg. Het programma analyseert jouw leergedrag en stemt de moeilijkheidsgraad automatisch af op jouw schaakniveau. Dankzij gepersonaliseerd leren leer je op de meest effectieve manier schaken. Met Nederlandstalige videolessen. Begin met basisvaardigheden en leer door tot het niveau van een grootmeester!

Begin nu met oefenen

Schaken oefenen met puzzels en mini-games

Los sneller en beter schaakpuzzels op dan je tegenstander en versla de ander in races en andere spelletjes. Oefen tegen de computer of speel tegen andere kinderen in de Arena. Schaakpuzzels oplossen is leuk. Maar schaakpuzzels oplossen als onderdeel van een spannende game is nog veel leuker!

Gamend leren spreekt kinderen (en volwassenen!) aan. De schaakgames in Chessity zijn het geheime element dat maakt dat je niet kunt wachten om weer te gaan oefenen.

Ga zelf spelen