2013

Pupillenkampioenen 2013 Lucas Nguyen van SSVB Klim-Op is Pupillenkampioen 2013. In Roosendaal won hij de categorie F (geboren 2004) met een half punt voorsprong. Victor Muntean van JSC De Pionier Helmond verloor alleen maar van Lucas en werd tweede. Derde was Onno Elgersma van SV Almelo omdat hij betere weerstandspunten had dan Dylan Sealy.

Pupillenkampioene 2013 werd Circe Janse van SSV Klim-Op. Er eindigden vier meisjes op vier punten maar Circe had de beste weerstandspunten. Inzhu Sagynay van Bobby Fischer Wassenaar werd tweede en Alexa Wingate van VAS derde.

In de categorie G (geboren 2005) won Khoi Pham van VAS. Tweede werd Matteo van Cleef, ook van VAS. Om de derde plaats moest worden geloot. Zowel de punten, WP, SB als PS waren gelijk! Na loting kreeg Wisse Piersma van SC Sneek de trofee voor de derde plaats. Luuk van Steenoven van De Waagtoren werd gedeeld derde maar kreeg de iets kleinere beker.

Bij de meisjes won Kavya Raulji van SHTV / Bobby Fischer. Zij had betere weerstandspunten dan Janne Allaart van de Eindhovense Schaakvereniging. Derde werd Eline Heemskerk van SV Leiderdorp omdat ze betere weerstandspunten had dan Lobke Sterkendries van SV Het Kasteel.

In de categorie H (geboren 2006) won Yichen Han (Eindhovense Schaakvereniging / JSC De Pionier). Tweede werd Saad Zubair van de Pionnetjes. Derde werde Kimmily Tran van SSV Klim-Op en vierde Stella Honkoop van SC Assendelft. Kimmily was dus ook eerste bij de meisjes. Stella Honkoop was tweede bij de meisjes en Lyne Bruggink (SC Assen) derde.

Bekijk de foto's gemaakt door Ad Bruijns.

Bekijk de foto's gemaakt door Frans Peeters.

Speel de partijen na van de live borden.